Betalingsløsninger

«Studiet føltes dyrt ved oppstart, men billig når jeg var ferdig»
- AFPT student 2018

Selv om man har gode inntjeningsmuligheter og kan tjene inn kostnaden av studier hos oss på kort tid har vi respekt for at det er mye penger å betale for mange. De fleste av oss har mange regninger å betale hver eneste måned og vi forstår vanskelighetene dette kan medføre.  Av den anledning strekker vi oss langt for å hjelpe Deg med den økonomiske situasjonen. Her finner du noen løsninger vi kan hjelpe Deg med.
 

Rentefri nedbetaling opptil 10 måneder

AFPT kan tilby opptil 10 avdrag på alle studier, helt rentefritt. På den måten kan du dele opp studieavgiften slik at det blir enklere å få til å gå opp i hverdagen. Avdragene forfaller hver måned fra din studiestart og løper i det antall måneder du ønsker. 
 

12, 24 og 36 måneders nedbetaling

Via vår samarbeidspartner SVEA Finans har du muligheten til å dele opp studieavgiften ytterligere. Du kan velge 12, 24 eller 36 måneder. I. denne løsningen påløper det renter i henhold til SVEA sine betingelser, men for mange kan det å spore betalingen over lengre tid være til hjelp.

SVEA har sine egne regler og retningslinjer for finansiering og det er ingen ting vi kan gjøre for å endre disse. Om du mot formodning av en eller annen anledning får avslag fra SVEA vil vi forsøke vårt beste for å finne en løsning for å hjelpe Deg.

Du kan sjekke selv hvilke alternativer du har hos Svea.

Sjekk nedbetaling  

 

Betalingsforpliktelsene

Du finner den til enhver tid gjeldende studiekontrakten på afpt.no/studiekontrakt. Her beskrives betingelsene ytterligere. Har du spørsmål er det bare å kontakte oss på chat, epost eller telefon så vil vi forsøke å hjelpe Deg.
 

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.