Elaine Bloom

Elaine Bloom står bak karrierehelse.no, driver elainebloom.no, og jobber som faglærer, foredragsholder, mental trener og karriereveileder.
Elaine er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Utdannelse:

  • Sertifisert innen nevrovitenskap ved MIT Sloan
  • Master i karriereveiledning fra Universitet i Sørøst-Norge
  • Bachelor i pedagogikk fra Universitet i Oslo
  • Executive Program som Kompetanseledelse og læringskultur. Coaching, mentoring og positiv psykologi. Executive coaching og Teamcoaching fra Handelshøgskolen BI:
  • Sertifisert NLP Leader Master Coach fra NLP Leadership ( nå Leading Edge )

Kompetanse

Elaine Bloom er utvikler av karrierehelsemodellen, og står bak www.karrierehelse.no. Hun driver også selskapet www.elainebloom.no – fra usikkerhet til klarhet, ro og mening.

Hun er kjent fra podcasten «Karriereveiledning med Elaine», og serien "Karriereveilederen" fra NRK Nett TV. Elaine er utdannet innen helsepsykologi nevrovitenskap, arbeidspsykologi, coaching , ledelse, kompetanseledelse og læringskultur, kommunikasjon og pedagogikk, og har en mastergrad i karriereveieldning. Hun har mange år bak seg som karriereutvikler, avdelingsleder, fagansvarlig leder og mental trener. I tillegg har hun  flere tusen timer med veiledning, forelesninger, workshops og foredrag, hvor hun balanserer og forener en holistisk tilnærming til livet, utdanning, jobb, karriere. Målet er å bidra til god folkehelse, gjennom å støtte mennesker i å ta de valgene som er riktig og viktig, gjennom å leve bærekraftige liv som gir ro, mening. trygghet og inspirasjon. 

Foreleser på:

Foreleser på alle studier i temaene salg og markedsføring, kommunikasjon og mental trening i tillegg til utdanningen Mental Trener.

Utdanning og kurs

Utdanning

MIT SLOAN, Management Executive Education
Neuroscience for Business
Universitet i Oslo
Master i karriereveiledning ved
Universitet i Oslo
Bachelor i pedagogikk
Handelshøgskolen BI
Kompetanseledelse og læringskultur. Coaching, mentoring og positiv psykologi. Executive coaching og Teamcoaching
Executive Program som

Kurs

NLP Leadership nå Leading Egde
Sertifisert NLP Leader Master Coach

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.