Martin Hauge

Martin jobber som administrasjonsansvarlig i AFPT.

Martin Hauge er administrasjonsansvarlig i AFPT og jobber i tett samarbeid med regnskapssjef, Lise på hovedkontoret. Han er sannsynligvis den første du snakker med når du tar kontakt med oss. Ansvarsområdet hans er blant annet å koordinere kurs og forelesere, sende ut nødvendig informasjon samt være behjelpelig med det studentene måtte ha av spørsmål.

Martin har bakgrunn som daglig leder i ulike butikker og kjeder og er kjent med viktigheten av kundeservice og oppfølging.

HVORFOR JOBBE I AFPT?

Har jobbet i butikkbransjen i mange år. Flyttet til Østfold i 2005, og jobbet som butikksjef i 10 år med salg av film, musikk, spill og merchandise. Etter dette hadde jeg et ønske om å gå inn i en stilling med mer administrative oppgaver, der jeg fortsatt kunne jobbe med kundeservice. I 2017 møtte jeg Espen og Kine i AFPT, da de søkte etter ny administrasjonsansvarlig. Heldigvis for meg tok de sjansen på å ansette én helt uten erfaring fra treningsbransjen.

Som ansvarlig for administrasjonen i AFPT har jeg kontakt med både studenter og forelesere, og har en viktig rolle i jobben med god informasjonsflyt og kursavvikling. Det er utrolig spennende å snakke med så mange forskjellige mennesker som alle brenner for trening og helse. Det er fint å kunne være til nytte for studentene, og å følge deres utvikling.

AFPT er en solid merkevare, som er tuftet på mange års innsats og arbeid. Dette gir meg  trygghet og inspirasjon til å yte best mulig i jobben min. Som administrasjonsansvarlig er det godt å vite at vi har noen av Norges mest dedikerte ansatte, både faglig, praktisk og teoretisk. Jeg er stolt av jobben min og kollegaene mine, og ikke minst av de dyktige og engasjerte studentene vi har.

 

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.